آسيب فست فود به کبد ودستگاه گوارش


يک فوق تخصص گوارش و کبد با تشريح مضرات مصرف فست فود براي سلامتي گفت: آسيب اين نوع تغذيه ناسالم به همه بدن مي‌رسد، اما بيشترين آسيب شامل کبد و دستگاه گوارش مي‌شود.  


 


حسين خدمت با اشاره به افزايش روز افزون فست فودي ها در کلانشهرها و گرايش خانواده ها به اين نوع وعده هاي غذايي، افزود: درباره مضرات فست فود بارها سخت گفته شده، اما به نظر مي رسد به رغم همه اين هشدارها گرايش به خوردن فست فود نه تنها کم نشده که مضاعف شده است.


 


وي با بيان اين مطلب که فست فودها چند ايراد اساسي دارند که براي بدن بسيار مشکل ساز هستند، گفت: مواد تشکيل دهنده آنها معمولاً با کيفيتي بسيار پايين و تاريخ مصرف گذشته هستند.


 


اين استاد دانشگاه اضافه کرد: ضمن اينکه در مواد تشکيل دهنده بسياري از اين فست فودها بايد ترديد کرد، گوشت مورد استفاده در اين فست فودها با مواد بسيار بي کيفيت و غيراستانداردي مخلوط مي شود و در تهيه آن به هيچ عنوان نکات بهداشتي رعايت نشده است.


 


اين فوق تخصص گوارش و کبد ادامه داد: ضمن اينکه از مواد نگهدارنده بسياري در اين ترکيبات بهره مي گيرند که اصلاً مناسب نيستند.


 


وي، بهره گيري از ادويه هاي مضر را نيز عامل ديگر خواند و گفت: ايراد دوم آنها ادويه بسيار زياد به ويژه نمک و فلفل غيراستانداردي است که در اين حجم براي بدن و تغذيه بسيار نامناسب اند؛ ضمن اينکه قندها و پروتئين آنها، کيفيت لازم را ندارند و حتي ناسالم هستند.


 


عضو انجمن گوارش آمريکا با اشاره به سومين ايراد مهم فست فودها گفت: روغن هايي که در طبخ اين مواد استفاده مي شود، نه تنها بسيار بي کيفيت هستند و حتي براي سرخ کردن بار اول هم مناسب نيست اما متاسفانه شاهديم که فست فودفروشي ها بارها و بارها از اين روغن نامناسب استفاده مي کنند؛ به طوري که اين روغن به شدت سرطان زا مي شود.


 


سس و نوشابه، دو چاشني خطرناک 


 


اين فوق تخصص گوارش و کبد در ادامه از دو چاشني خطرناکي صحبت کرد که معمولا جزو لاينفک فست فودها هستند.


 


وي با اشاره به دو چاشني عمده اي که معمولاً با اين فست فودها سرو مي شود، به سس ها اشاره کرد و گفت: سس هاي بسيار چرب هم همواره تغذيه سالم را زير سئوال مي برند. مصرف بيش از حد اين سس ها بسيار براي بدن مضر و آسيب رسان است.


 


اين فوق تخصص گوارش تاکيد کرد: تغذيه سالم با چربي و نمک کم و مواد تازه فراهم مي شود، در حالي که اين فست فودها اصلاً اين فاکتورها را ندارند.


 


خدمت در ادامه با اشاره به نوشيدني هايي که معمولاً با فست فودها سرو مي شود، گفت: نوشابه در رنگ هاي مختلف جزو لاينفک فست فودهاست. مصرف بيش از حد اين نوشيدني در ايجاد سوءتغذيه بسيار موثر است و مانع اصلي در جذب املاح به حساب مي آيد.


 


بيشترين آسيب به کبد و دستگاه گوارشي مي رسد 


 


وي با بيان اينکه اين فست فودها همه بدن را تحت الشعاع خود قرار مي دهند، گفت: آسيب اين نوع تغذيه ناسالم به همه بدن مي رسد، اما بيشترين آسيب شامل کبد و دستگاه گوارش مي شود.


 


اين فوق تخصص گوارش اضافه کرد: پوکي استخوان، کبد چرب و ضعف عضلاني که اين روزها به شدت با آن روبرو هستيم را بايد در اين نوع تغذيه جست وجو کرد.


 


خدمت با بيان اينکه نوشيدني ها بيشترين آسيب را بر اسکلت بدن مي زنند و ايجاد پوکي استخوان مي کنند، گفت: اما فست فودها بيشترين تاثيرشان را بر کبد و گوارش مي گذارند.


 


وي افزود: رفلاکس و تنبلي معده، اختلال سوخت و ساز در کبد و کبد چرب از مهمترين مضرات اين دو ماده غذايي هستند.


 


نوجوانان بيشترين آسيب را مي بينند 


 


اين فوق تخصص گوارش با بيان اينکه اين مواد بر اساس سن و سال آسيب شان افزايش و کاهش مي يابد، گفت: سنين زير 16 سال و بالاي 70 سال بيشترين آسيب بدني را از اين مواد ناسالم مي بينند و ممکن است آثار سوء آن را بلافاصله مشاهده کنند.


 


خدمت تاکيد کرد: با اين حال بايد بگويم بيشترين ضرر به افراد در سنين رشد مي رسد.


 


وي توضيح داد: در اين سن بدن نياز به پروتئين خوب دارد و مواد غذايي سالم، اما وقتي اين مواد ناسالم به بدن مي رسند، نوجوانان قطعاً در سال هاي آينده آسيب هاي آن را خواهند ديد.


 


ورزش و تناسب وزن را فراموش نکنيد 


 


اين فوق تخصص گوارش در ادامه با بيان اينکه ورزش مناسب مي تواند آسيب هاي فست فودها را به ميزان قابل توجهي کاهش دهد، گفت: تحرک و ورزش مناسب مي تواند مانعي باشد براي بسياري از آسيب هاي فست فودها.


 


خدمت، يکي از آسيب هاي فست فودها را اضافه وزن نام برد و گفت: کسي که فست فود مي خورد معمولاً زياد و سريع مي خورد که اين امر مهمترين عامل در افزايش وزن است.


 


وي گفت: افزايش وزن خود حکايتي مجزا دارد و آسيب هاي بسياري مي رساند و ورزش تنها راه مقابله با آن است.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : آسيب ,فودها ,گوارش ,مواد ,بسيار ,اينکه ,تخصص گوارش ,بيشترين آسيب ,بيان اينکه ,ورزش مناسب ,مواد ناسالم ,مواد تشکيل دهنده
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ورق پلی کربنات دلنوشته‌های محیا virtualizor lifetime license پنجره چوبی جزوات و پاورپوينت GOODDL اسم دختر مهتاب وکتور Tottenham Hotspur