بهترين فصل براي تهيه اسفناج پاييز است. هر چند در فصل هاي ديگر سال نيز در دسترس است.


است را در خود جاي داده است. A.C.E.K اسفناج ويتامين هاي بسياري که از جمله آنها


از مواد معدني اسفناج نيز مي توان به آهن،کلسيم ومنيزيم اشاره کرد.


 


اسفناج از سبزي هايي است که فايده هاي درماني بسياري دارد که از جمله آنها مي توان به موارد زير اشاره کرد:


 


اسفناج در استحکام استخوان ها نقش بسزايي دارد و آنها را از پوکي حفظ مي نمايد.


اسفناج قدرت بينايي را تقويت کرده واز بروز بيماري هاي چشمي مانند آب مرواريد جلوگيري مي نمايد.


از اکسيده شدن کلسترول خون جلوگيري مي کند که در نتيجه از بسته شدن رگ ها، حمله قلبي سکته جلوگيري مي نمايد.


 


فشارخون را نيز کاهش مي دهد.


 


تعداد حمله هاي ميگرني را در بيماراني که به ميگرن مبتلا هستند،کاهش مي دهد.


اسفناج از مغز در برابر استرس و هيجان محافظت مي نمايد و از کند شدن عملکرد آن جلوگيري مي نمايد.


 


معده و روده را تقويت مي نمايد.


به عنوان عامل ضد سرطان عمل نموده و از بروز بسياري از سرطان ها جلوگيري مي کند که از جمله آنها مي توان به موارد زير


اشاره کرد:


 


از بروز سرطان هاي سينه و روده بزرگ جلوگيري کرده وسرطان پوست را کاهش مي دهد.


تقسيم سلولي سلول هاي سرطاني شکم را کندترمي کند واز تکثير سلولهاي سرطان پرستات جلوگيري مي نمايد.


 


اسفناج ضد التهاب است به اين معني که از آسم ،ورم و التهاب مفاصل پيشگيري و آنها را درمان مي نمايد.


اسفناج پخته منبع خوبي از آهن است که ن رامخصوصاً در دوران قاعدگي ياري مي رساند.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دبیرستان امام حسین (ع) مرنت همه چی موجوده summerodi خلاصه کتاب مبانی نوروسایکولوژی انسان احمد علی پور Sarah Melissa Karen به وقت هنــــــر