کارکرد قلب چيزي فراتر از پمپاژ خون است. قلب نقش مهمي در يادگيري، تفکر و ادراک دارد و به عبارتي ديگر شبيه مغز کار مي کند.
به نقل از پايگاه اطلاع رساني شبکه خبر، بر اساس يافته هاي علمي تازه قلب ديگر فقط يک پمپ عضلاني توخالي نيست که بدون توقف خون را به سراسر بدن پمپ مي کند.
دانشمندان دريافته اند که قلب انسان حاوي دستگاه عصبي مستقل و پيشرفته اي متشکل از 40000 سلول عصبي و شبکه پيچيده از انتقال دهنده هاي عصبي و پروتئين هاست که اطلاعات بسياري از شخصيت، تاريخ و حافظه را در برمي گيرند.
البته شگفت انگيز است اگر بدانيد، قلب يک فضاي الکترومغناطيسي دارد که قوي تر از مغز عمل مي کند؛ اين به آن معناست که اطرافيان مي توانند انرژي هاي قلب ما را دريافت کنند؛ بنابراين، عشق و نفرت، عواطفي غيرمنطقي و يا انفعالات لحظه اي نيستند، بلکه زبان مخصوصي هستند که به شکل نيرويي در قلب ايجاد مي شوند و به نوعي آگاهي هاي هوشمندانه به شمار مي روند.
دکتر «پل پرسال» خلاصه اي از تجارب و پژوهش هاي خود را درباره قلب و پيوند آن در کتابي به نام «راز و رمزهاي قلب» گردآوردي کرده است. بنا بر ادعاي دکتر پرسال، افراد دريافت کننده قلب در برخي از توانمندي ها به افراد اهدا کننده شباهت مي يابند؛ از جمله داستان هاي شگفت انگيز او درباره يک پسر هجده ساله و نوازنده موسيقي بود که بر اثر تصادف از دنيا رفت و قلب او را به دختري همسال خودش پيوند زدند. نکته جالب اين بود که دختر مورد نظر توانست در مقابل پدر و مادر پسر متوفي موسيقي زيبايي را همچون پسرشان بنوازد، به گونه اي که تعجب همگان را برانگيخت.
قلب پيش از مغز در جنين انسان شکل مي گيرد و تا روز مرگ و آخرين روز حيات ضربان دارد. با وجود اينکه دانشمندان بر اين باورند که مغز انسان ضربان قلب او را تنظيم مي کند، در يک مورد عجيب و در يک فرآيند پيوند قلب، زماني که قلب جديد را در سينه بيمار گذاشتند، به سرعت شروع به زدن مي کند، بدون آنکه فرصت گرفتن فرمان از مغز را داشته باشد.
در حالي که علم پزشکي، پيشرفت هاي چشمگيري را در عصر جديد به خود ديده است، هنوز اسرار بسياري از بدن و طبيعت انسان ناشناخته مانده است.
درباره این سایت